Survajver: Stanija ušla u formu

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 03 Apr 2012


Stanija ima svoj prvi duel na Ostrvu odbačenih. Jelena smatra da je u psihološkoj prednosti jer nije pod stresom kao Stanija, a i vrlo dobro zna šta je čeka.

rijaliti sou  Survajver: Stanija ušla u formu

Mia veruje da je njena nova prijateljica apsolutni favorit u igri. Ali zaboravile su zlatno pravilo svake igre – nikad ne potcenjuj protivnika! I desilo se upravo to – Jelenina protivnica Stanija i pored nervoze zbog prethodnog dana bila je sigurnije ruke i bolje je gađala rupe kokosima, što joj je donelo pobedu. Beogradska šminkerka je veoma teško podnela poraz, čak toliko da je jedva čestitala protivnici, a posle toga ona i Mia su se osamile, ostavivši Staniju samu.

- Jelena je teško podnela poraz jer su joj ove borbe bile jedina nada da će se vratiti u pleme. Ali ja sam joj rekla, a to i mislim, da ću je povesti sa sobom ako budem pobeđivala do kraja. Ona je rekla da je to ne interesuje, bila je negativna. Nisam to primila k srcu, to je njeno lično razočaranje – kaže Stanija, koja je Jelenu i Miu ponudila osvojenom nagradom, prepunom korpom voća, ali njih dve su čak i to odbile i otišle ranije na spavanje.

Na njihovim bivšim ostrvima pada kiša kao iz kabla! Matambo ima problem jer je kamp bez krova, pa su sve stvari, kao i krevet pokisli, ali svi se trude da se ne nerviraju i vreme ubijaju kupajući se u moru. Sebastian bi želeo da sa Ognjenom napravi krov i to će im narednih dana predložiti.

U Boruki su novi članovi uneli novu, pozitivniju energiju, pa se malo lakše diše, a i kiša pada nema šta da se radi. I tamo su skoro svi u moru, Martina peva “Rain Drops Keep Fallin’ on My Head” uz koreografiju, svi se smeju, plešu… Iako je po Žaretovom mišljenju atmosfera u plemenu mnogo bolja dolaskom tri člana Matamba,Milan ne odustaje od svojih vojničkih mera u kampu. Njegov naredbodavni stav još više dolazi do izražaja otkad je u ulozi poglavice, a sistem “noge ovde, vatra ovde” istovremeno i smeta i zasmejava bivše članove Matamba. Ovakav poredak Marko opisuje rečima:
- Kod nas je bila anarhija, ovde je tiranija!

Kiša taman prestaje kada dođe vreme za borbu za imunitet. Nova igra je izuzetno teška, odvija se u moru i sastoji se iz dve faze: u prvoj fazi takmičari koriste dva stuba kojima treba da prenesu dva svoja člana sa jedne platforme na drugu. Kada ovaj deo zadatka obave uspešno, svi članovi tima moraju da otplivaju do treće platforme i da se popnu na nju, tako da im ni jedan deo tela ne bude ispod površine platforme.

Budući da je većim delom igre najvažnije dobro balansirati na stubovima, svi u Boruki očekuju da se Milan u tom delu najbolje snađe. Međutim, na veliko iznenađenje, baš njemu to ne odgovara. On čak tri puta pada u vodu, a prilikom poslednjeg pada uspeva i da se povredi.
Matambo je od početka do kraja spretniji i Totem je ponovo otišao u njihove ruke, a u potragu za Tajnim imunitetom šalju svog bivšeg člana Nevena. Iako stilista ima želju da nađe imunitet, rešavanje zagonetki mu nije jača strana, pa priznaje da ni on nije mnogo pametniji od svojih prethodnica Kristine i Aleks.

Po povratku iz borbe, Matambo u kampu zatiče neverovatan prizor – kokoška je snela jaje! Svi su oduševljeni zbog ove činjenice, a najviše Kristina, koja izjavljuje:
- Super smo bili srećni. Mislim da to znači da se ona prijatno sa nama oseća, što je meni negde jako bitno!
Naravno, muškarci bi više voleli da se Koko pretvori u batake i belo meso na tanjiru, a to i očekuju ako ne bude nosila više jaja. Barem dva, kaže Sebastian!

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar