Anastasija Buđić postala voditeljka!

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 18 Sep 2012


Plejboj zečica i članica muzičke grupe “Models” postala je lice televizije “Hepi”, na kojoj će svakog radnog dana sa Sinišom Medićem voditi emisiju “Glamur”

vesti  Anastasija Buđić postala voditeljka!

Ona više nije samo starleta i modelsica! Deo voditeljske ekipe televizije “Hepi” postala je i  Anastasija Buđić, i ona će uz Sinišu Medića voditi emisiju „Glamur“.  Anastasija će u prilogu „Iz mog ugla“ pričati o nekim svojim doživljajima i približiti gledaocima neke interesantne teme.

Zašto da se ne oprobam i u ovome, znam da ću to dobro da radim – rekla je Anastasija Buđić, zbog koje će, očekuje se, mnogi gledati ovu emisiju. Vreme emitovanja emisije biće svakog radnog dana u 16.10.

- Pratićemo svaki korak naših poznatih ličnosti – kaže Siniša Medić. – Trudićemo se da u emisiji „Glamur“ budu samo ekskluzivni prilozi, što će obradovati gledaoce “Hepi” televizije, ali i armiju obožavalaca poznatih ličnosti.

Ovaj voditeljki par biće pun pogodak, jer se očekuje mnoštvo priloga sa najskivenijih mesta i o najintersantnijim ljudima naše javne scene.

- Ono što sigurno kriju, mi ćemo objaviti – obećava Medić. – Toliko godina u ovom poslu učinilo je da znamo i „gde đavo spava“. Sa Anastasijom odlično sarađujem, tako da verujem da će ovo biti neverovatna emisija, sa mnogo ekskluziviteta, što je veoma važno. Nije lako doći prvi do informacija i slika, koje su tražene. Gledaoci će uživati u ovoj emisiji, jer neće biti ni blizu onima koje se emituju na domaćim televizijama.

Voditeljski par već je stigao do Slađe Delibašić, koja ih je u svom domu sačekala sa verenikom Vanjom.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • 1 komentar

    1. Blablatuc said on 19/09/2012 at 07:15

      Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ovde ne moras nikakvu skolu da zavrsis… mozes da imas fond od 20 reci…. ali ako skines gace…… postaces voditeljka… ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! 

    Ostavite komentar