Branka Katić glumi u novoj britanskoj seriji “Blackout”

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 21 Sep 2012


poznati  Branka Katić glumi u novoj britanskoj seriji “Blackout”Glumica Branka Katić tumači jednu od glavnih uloga u trodelnoj britanskoj seriji “Blackout” (“Pomračenje”) koja je nedavno prikazana na kanalu BBC, a osim Katićeve u ovoj seriji igraju i Kristofer Ekleston (“28 Days Later”, “Shallow Grave”, TV serija “Doctor Who”), Olivija Kuk, Dervla Kirvan, Lindzi Maršal (“The Hours, “Hereafter”) iEndrju Skot (serija “Band Of Brothers”).

Priča počinje kada se Danijel Demoj (Ekleston), korumpirani opštinski službenik, budi nakon potpunog pomračenja prouzrokovanog ogromnom količinom alkohola. Pokušava da se seti događaja od prethodne noći i polako shvata da je možda odgovoran za ubistvo. U pokušaju da se iskupi za bol koji je naneo svojoj supruzi Aleks (Kirvan) i njihovoj deci, i da pronađe odgovor na pitanje da li je zaista postao ubica, Danijel se poverava medicinskoj sestri Doni koju glumi Branka Katić.

“Dona je neka vrsta moje savesti. Ona ga, na neki način, možda vodi kroz 12 koraka oporavka, i Danijel njoj otkriva sve svoje mračne tajne. Ona je pre svega njegov prijatelj i među njima se razvija interesantan odnos. Branka briljantno glumi Donu i ona je njenom liku podarila humor, delikatnost i osetljivost”, pohvalio je Kristofer Ekleston našu glumicu.
Da podsetimo, Branka Katić je u julu u Francuskoj završila snimanje trilera “Mobius” u kojem glumi sa Žanom Dižardenom i Timom Rotom.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar