Ćerka Radeta Šerbedžije ponovo gola

Fotke postavljene 15 Oct 2012


Za skoro svaku njenu ulogu, kostimografi ne moraju previše da se muče. Sve što joj daju da obuče, ona ubrzo skine na sceni.

Ili reditelji vole da je viđaju golu (s umetničkog aspekta isključivo), ili ona voli da bude gola (naravno, iz istog razloga kao reditelji), to i nije važno. Uglavnom, ćerka proslavljenog Radeta Šerbedžije i supruga srpskog reditelja Filipa Gajića još jednom je svukla sve sa sebe, i to u predstavi „Žuta crta“, odigranoj premijerno u Zagrebačkom kazalištu mladih.

Svojom golotinjom je iznela ljubavnu priču između savremene umetnice Helene, kojoj je ponuđeno da proda svoj „živi performans“, i Paula, njenog veoma ljubomornog momka, koji strahuje da će ona tako da zapravo nekome proda svoje telo. U vrtlogu apsurdnih i komičnih scena, Lucija je čak u jednom trenutku, onako obnažena, završila u kavezu.

Da se na njeno skidanje više ne gleda kao na senzaciju, govori i podatak da se na premijeri hrvatska ministarka kulture pridružila glumcima i zaplesala na sceni. Ipak, to tancanje je palo u drugi plan. Možda više nije senzacija, ali gola Lucija uvek prija oku. I s umetničkog aspekta, ali i ovako. Pa nek gleda kome je kako volja.

Izvor: Kurir

Foto: PIXSELL

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija

Ostavite komentar

Rekalme