Skandal: Nataša Bekvalac sve češće gubi kontrolu !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 21 Oct 2012


Nataša Bekvalac je toliko zaljubljena u Vladimira Vuksanovića da u poslednje vreme neprestano ima nekontrolisane izlive ljubomore.

poznati  Skandal: Nataša Bekvalac sve češće gubi kontrolu !?

Kada je u petak kupila „Stori“ i pogledala fotografije sa proslave rođendana ovog magazina, na kojem ona nije bila, u momentu je pobesnela. Zašto? Zato što se preko cele strane smeškaju njen dečko Vladimir Vuksanović Svetlana Ražnatović. Jedno do drugoga. I još pride, maneken je prigrlio rukom folk zvezdu, a prsti su mu se zaustavili na njenim golim leđima.

- Nata je opušteno prelistavala novine i sa Vladimirom komentarisala likove koji su bili na žurki. A onda je videla njegovu i Cecinu sliku. Pogledala je u Vladu, pa u fotku, pa u Vladu… Žestoko ga je odgurnula od sebe. Skočila je i besno počela da cepa novine i da ih gužva. Vrištala je na njega, pitala ga je kako je mogao to da joj učini! Gađala ga je papirom i psovala… Nije mogla da se smiri. On je pokušao da joj objasni da su samo ispozirali, ali nije htela da ga sluša. Bukvalno je doživela nervni slom, pošto su Vlada i Ceca nekada bili u šemi. Nataša je uverena da se on namerno slikao samo da bi nju povredio – otkriva naš sagovornik izuzetno blizak manekenu i pop pevačici.

Ovo nije jedini slučaj u poslednjih desetak dana da Bekvalčeva besni na Vuksanovića.

Kako Kurir saznaje, njih dvoje su se žestoko posvađali u jednom beogradskom restoranu.

Prvo su se zezali sa društvom, ćaskali i smejali se, da bi u jednom momentu oboje povisili ton. Nata je vrištala na svog dečka, a njena prijateljica ju je upozorila da ih gledaju svi gosti restorana. Svađa je utihnula, a Nataša je pokupila stvari i napustila objekat.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar