Željko Mitrović proslavio početak snimanja serije “Zvezdara”

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 24 Oct 2012


Ekipa serije “Zvezdara” proslavila je sinoć u restoranu Tabor početak snimanja. Proslava nije bila ni malo radna, već se samo uživalo uz muziku i dobru večeru
vesti  Željko Mitrović proslavio početak snimanja serije Zvezdara

Svi glumci su bili prisutni, Vesna Čipčić, Gorica Popović, Mirka Vasiljević, Branislav Lečić, Nenad Ćirić, Janoš Tot, Dragana Mićalović, Anita Lazić Todorović, a među poslednjima se pojavio i vlasnik televizije Pink i prodicent serije, Željko Mitrović.

Prema rečima Dragoslava Lazića, pisca i reditelja serije, ovaj tekst je nastajao više od godinu dana, i isto toliko je čekao na nečiji poziv, i prvi je bio upravo Željko Mitrović.
- Pozvao meje Željko jednog dana i pitao da li imama neki tekst. Ja sam mu rekao da imam. Onda me je posle pola sata pozvao vlasnik jedne druge televizije i takođe me pitao da li imam neki tekst. Ja sam rekao da nemam. Bio sam siguran da će Željko prepoznati kvalitet, rekao je Dragoslav Lazić.

Željko Mitrović se zahvalio Dragoslavu Laziću na poverenju i rekao da će od uspeha ove serije zavisiti dalja odluka Televizije Pink u vezi sa snimanjem serija.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar