Doris Bizetić snimila album na engleskom jeziku

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 11 Dec 2012


Doris Bizetić Nygrin predstavila je svoj prvi muzički album pod nazivom “Doris”. U  džez-kafeu “Ptica” u Beogradu, mnogobrojni prijatelji i članovi porodice, među kojima su bili i muzičke legendeMiki Jevremović i Đorđe Marjanović, podržali su ovu mladu kantautorku.

poznati  Doris Bizetić snimila album na engleskom jeziku

Njen otac i poznati komičar Boris Bizetić otvorio je  promociju  kratkim govorom uz činjenicu da je Doris kao mala pokazivala svoj muzički talenat. Bizetićeva se potom zahvalila prisutnima, uz konstataciju da se nada da će se svima dopasti album.

Inače, album “Doris” ima 15 pesama, pri čemu su sve numere na engleskom jeziku, od čega je najpoznatija numera “Trying to let go”.

Međutim, iako su njene numere prevashodno namenjene stranom tržištu, Doris kaže da ne razmišlja o MTV-ju i eventualnom pojavljivanju na ovom popularnom kanalu.

Na naše pitanje kada će održati koncert u Beogradu, mlada pevačica je odgovorila da još ne razmišlja o tome. Tako da za sada njeni fanovi koji je, kako priča, godinama prate preko društvenih mreža, neće imati priliku da je čuju uživo.

- Ne bih snimila duet ni sa 50 Centom ni sa Enrikeom Iglesijasom. Inspiriše me Kejt Buš, a od modernih pevačica izdvojila bih Rijanu – rekla je za Telegraf  Doris Bizetić.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar

    Pročitajte i ovo :

    Uvrede na račun Doris BizetićUvrede na račun Doris BizetićAko ste javna ličnost nemoguće je da imate samo obožavaoce. Uvek se nađe neko kome se neće dopasti to što pevačica peva, glumac glumi ...