Estradna elita za doček u Crnoj Gori

Izvor: dzungla.org
Postavljeno 04 Dec 2012


U novogodišnjoj noći Zdravko Čolić peva u Budvi, Hara Mata Hari i Jelena Rozga u Bečićima , Halid Bešlić, Neda Ukraden, Novo fosili u Petrovcu

vesti  Estradna elita za doček u Crnoj Gori

U metropoli crnogorskog turizma – u Budvi, u novogodišnjoj noći nastupaće najpopularniji pevač na prostoru nekadašnju Jugoslavije Zdravko Čolić, dok je za 1. januar najavljen koncert Parnog valjka.

Veselo će biti u obližnjim Bečićima, gde će gosti u najpoznatijem crnogorskom hotelu Splendid najluđu noć moći da dočekaju uz pesme Hari Mata Harija i Jelene Rozge.

U petrovačkom hotelu Palas glavne muzičke zvezde biće Halid Bešlih i Neda Ukraden, a pored njih za dobar provod pobrinuće se i grupa Novi fosili .

U najpoznatijoj crnogorskoj diskoteci Maksimus u Kotoru u novogodišnjoj noći nastupaće Dženan Lončarević, a za 1. januar najavljen je nastup Severine.

I hoteli na severu Crne Gore organizovaće doček Nove godine. Za vruću atmosferu na Žabljaku biće zaduženi Jadranka Bajraktarević, Bane Mojsilović, Milica Todorović i Milan Dinčić. Veselo će biti i u Kolašinu, gde će u hotelu „Bjanka„ nastupati Miroslav Ilić i Danijel Alibabić.

Četiri dana boravka u Splendidu, uz gala večeru 31. decembra, košta 360 evra po osobi. Ova cena podrazumeva i jedno dodatno noćenje gratis.

Cena trodnevnog novogodišnjeg aranžmana, na bazi punog pansiona, u hotelu Palas u Petrovcu iznosi 350 evra po osobi.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar