Karleuša obećava spektakl na Ušću

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 11 Jan 2013


Posle spektakularnog novogodišnjeg šou programa, kojim nikoga nije ostavila ravnodušnim, Jelena Karleuša ozbiljno je rešila da u junu priredi fanovima koncert na Ušću za pamćenje. Upravo ovim muzičkim specijalom za Novu godinu, popularna pevačica započela je veliku kampanju za predstojeći beogradski koncert, dok su tehničke pripreme startovale pre nekoliko dana.

vesti  Karleuša obećava spektakl na Ušću

- Pre pola godine izašao je moj deseti album i zbog velikog uspeha odlučili smo se za Ušće – kaže, za “Novosti”, Džej Kej. – Budući da svi znaju da su moji koncerti muzičko-scenska atrakcija, pripreme su morale da počnu odmah. Čeka nas šest meseci mukotrpnog rada, od projekta mamutske hidraulične bine, preko scenografije, koreografije i kostima, do kastinga za najbolje igrače u regionu.

Pevačica ističe da je šest meseci minimum za pripremu takvog događaja, na kojem će raditi veliki tim domaćih i stranih inženjera zvuka i svetla, kako bi sve izgledalo i zvučalo u skladu sa svetskim standardima.

- Koliko god su velika očekivanja mojih fanova, ambicije su mi uvek duplo veće. Moja publika zaslužuje samo najbolje, a ja se za nju borim stalnim dokazivanjem i pomeranjem granica. Zbog ogromnog interesovanja, već su sa mnom kontaktirale mnoge turističke organizacije. Pred koncert izlazi moj novi sing koji će biti ogromno iznenađenje za sve – otkriva za naš list pevačica.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar