Nenad Čanak zaratio sa starletama

Izvor: Pravda.rs
Postavljeno 10 Jan 2013


Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak gostujući u emisiji “Amidži šou” dao je potpuno novu definiciju starleta izjednačavajući ih sa prostitutkama, što je izazvalo burne reakcije najpoznatije srpske starlete Stanije Dobrojević!

poznati  Nenad Čanak zaratio sa starletama

- Zašto starleta? Prostitutka predugačko, kurva prosto – objasnio je Čanak pojam “starleta”.

Njegova definicija poprilično je iznervirala do sada jedinu zvaničnu srpsku starletu Staniju Dobrojević, koja je najpre rekla da uopšte ne zna ko je Nenad Čanak jer ona živi u Americi.

- Verujte mi da uopšte ne znam te likove sa naše političke scene jer živim u Americi, ali ako kažete da je političar, onda mogu da mu poručim da se veoma izblamirao. U Americi se starletom smatrala Merilin Monro, trenutno se ovakvom jednom devojkom smatra Kim Kardašijan. To nisu prostitutke, već devojke koje vole da se slikaju, vole da pevaju, da glume i u tome nema ničeg lošeg. I da vam kažem nešto, ne bih da objašnjavam gospodinu Čanku šta znači reč “starleta” jer bi to bilo kao da učim krmaču da peva – objasnila je Dobrojevićeva.

- Smatram da su i mediji krivi za takvu sliku o straletama u Srbiji jer vi dozvoljavate likovima poput tog Čanka da pričaju za novine i da stanu pred kamere – izjavila je popularna srpska starleta.

Stanija Dobrojević vrdi da više nije “jedna od njih” jer studira ekonomiju i ima pravi posao.

- Ja bih da stavim tačku na tu temu i ne želim više sebe da smatram starletom. Ja studiram ekonomiju, radim, a svoju godišnju zaradu ljudima u Srbiji mogu da pokažem na papiru. Dakle, ne bih sebe više svrstavala u starlete jer i te kako imam zanimanje – izjavila je Stanija Dobrojević.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar