Prvi glas Srbije: Sanja Dimitrijević eliminisana!

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 06 Jan 2013


Odlukom publike i žirija takmičenje je završila mlada pevačica iz Beograda, koja je bila u duelu sa Zoranom Stanićem

rijaliti sou  Prvi glas Srbije: Sanja Dimitrijević eliminisana!

 

Sanja Dimitrijević je sedmi finalista koji je napustio šou “Prvi glas Srbije“. Kao što je i ranije bilo poznato, takmičari su pevali pesme koje je publika izabrala na sajtu TV Prva.

- Osećam se dobro, nisam razočarana jer mi je prvenstveno bio cilj da uđem u top trinaest kada sam se prijavila. Nisam ni razmišljala da idem samo i jedino na pobedu. Želela sam da dokažem da mogu da uđem u finale tako da po mom mišljenju,  svi smo pobednici – rekla je Sanja.

Na pitanje da li je očekivala ovakak ishod, rekla je:

- Imala sam čudan osećaj, kada su me pitali da probam baražnu pesmu rekla sam neću, ne znam, instikt mi je tako nešto govorio, nisam uopšte iznenađena.  Kada je Andrija saopstio da ćemo Zoki i ja biti u duelu imala sam osećaj da će on ostati jer je stvarno iz emisije u emisiju konstantno bolji i bolji, a ja sam imala neke trenutke. Zahvalna sam što sam uspela da otpevam svoje omiljene dve pesme za kraj i tako završim svoje takmicenje. Ovo je najbolje iskustvo ikada, pamtiću po lepim trenucima, druženju i mnogo toga sam naučila, kako da se ponašam na sceni, pred kamerama i nadam se da će mi to koristiti ubuduće – zaključila je mlada pevačica.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar