Šou Jelene Karleuše je koštao kao jednosoban stan u Beogradu

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 04 Jan 2013

Novogodišnji šou Jelene Karleuše koji je sinoć bio prikazan na Televiziji Pink je glavna tema danas, a čini nam se da će biti i narednih dana. Sjajan scenski nastup koji mnogi porede sa nastupima svetskim zvezda se svakako ne viđa često na ovim prostorima. Pevačica je otkrila neke pojedinosti u vezi sa nastankom ovog programa.

vesti  Šou Jelene Karleuše je koštao kao jednosoban stan u Beogradu

Jelena Karleuša je rešila da pripremu i sam nastanak novogodišnjeg specijala učini potpuno transparentnom i na Tviteru otkrila kako je teklo snimanje, koliko je novca potrošeno, koliko je je ljudi učestvovalo i još ponešto…

- Moj producent Zoran Birtašević, montirao je show više od 30 sati bez prestanka. Učinio je to maestralno. On je i idejni tvorac scene.

- Da bih letela u mom show-u, bila sam okačena za sajle koje su mi napravile podlive i nagnječenja. Bila sam preumorna da se bunim/kukam.

- Moj show je osmišljen i realizovan za samo 4 radna dana! Tako je to kad radim sa vanzemaljcima.

- Beli klavir na kome pevam baladu “Moj dragi” pozajmio mi je Saša Popović. Ovom prilikom mu se zahvaljujem. Ubiće ga Brena kad sazna.

- U realizaciji mog novogodišnjeg specijala učestvovalo je preko 100 ljudi. Jelka iz mog show-a ima 5 metara i sad stoji ispred Pinka.

- Show je koštao kao jednosobni stan u Beogradu (kod Arene) – otkrila je Jelena Karleuša, a potom i objasnila odakle joj toliki novac:

- Lovu sam zaradila dan ranije, u Cirihu, na koncertu, oborivši sve rekorde posete.

Jelena je još napisala da je šteta što još neke kolege nisu snimile novogodišnji specijal jer je dosadno takmičiti se sam sa sobom. Jelena je izgleda zaboravila da je dan pre nje na Pinku prikazan skromniji novogodišnji specijal Svetlane Cece Ražnatović.

Eto, ukoliko niste odgledali ovaj šou, možda vas je ovo zaintrigiralo, pa trk na jutjub da vidite o čemu se radi.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • 1 komentar

    1. bax said on 04/01/2013 at 13:34

      smešni ste i vi i karleuša

    Ostavite komentar