Đorđe Balašević najavio koncert u Beogradu

Izvor: Story.rs
Postavljeno 27 Feb 2013


Najveći balkanski kantautor svih vremena Đorđe Balašević održaće veliki koncert na Kalemegdanu 24. maja. Posle skoro četiri decenije karijere tokom koje je održao skoro 150 koncerata u Sava centru, biće ovo prvi veliki koncert pod otvorenim nebom u Beogradu.

vesti  Đorđe Balašević najavio koncert u Beogradu

Za ovaj, ujedno i najveći dosadašnji Balaševićev koncert u Srbiji, ulaznice će biti puštene u prodaju od ponedeljka u 9 ujutro širom Srbije i celog regiona na blagajnama Eventima po cenama već od 1990 i 2590 dinara za parter 1 i 2, te 3200 dinara za svega 2000 ulaznica u Fan pitu ispred bine! Cene ulaznica za tribine i VIP zonu biće naknadno saopštene.

Balašević koncert najavljuje simboličnim sloganom Osmeh se vratio u Beograd, a ujedno biće to prvi koncert u glavnom gradu Srbije sa Panonskom mornaricom, njegovim bendom kojeg pored veštog sviranja karakterišu i elegantni beli mornarski kostimi. Višedecenijsku tradiciju rasprodatih koncerata u Sava centru, posle dužeg vremena, popularni panonski mornar zameniće u Beogradu sa istorijskom lokacijom otvorenog platoa ispod bedema Beogradske tvrđave, u neposrednoj blizini Dunava.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • 1 komentar

    1. bax said on 28/02/2013 at 12:50

      KANTA-AUTOR. u pravu si

    Ostavite komentar