JA IMAM TALENAT: Hajnalka Buš i Nikola Radović u finalu

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 17 Feb 2013


Žiri je izabrao mladog Čačanina u odnosu na vokalni sastav “Rosini” iz Niša, dok je automatski plasman u dalji krug takmičenja izborila simpatična Subotičanka, zahvaljujući najvećem broju glasova publike. U finale su se ranije plasirali Aleksandra i Nemanja, “Kontinuum”, Nataši Pavlović, grupa “Čudesmo”, Orkestar harmonikaša iz Ugljevika, Katarina Kovačević, Gorica Šutić i Mihajlo Vlahović.

rijaliti sou  JA IMAM TALENAT: Hajnalka Buš i Nikola Radović u finalu

 

 

 

 

 

 

 

 

Hajnalka Buš i Nikola Radović plasirali su se u finale takmičenja “Ja imam talenat” i tako se uključili u borbu za nagradu vrednu 100.ooo evra. Žiri u sastavu Ivan Tasovac, Nataša Ninković i Ivan Bosiljčić izabrali su mladog Čačanina u odnosu na vokalni sastav “Rosini” iz Niša. Automatski plasman u dalji krug takmičenja izborila je Hajnalka Buš iz Subotice, zahvaljujući najvećem broju glasova publike.

Da podsetimo, osim ova dva takmičara, u finale su se ranije plasirali Aleksandra i Nemanja, “Kontinuum”, Nataši Pavlović, grupa “Čudesmo”, Orkestar harmonikaša iz Ugljevika, Katarina Kovačević, Gorica Šutić i Mihajlo Vlahović.

Poslednje polufinalno veče otvorile su Nela i Jelena iz grupe “Pole Dance Fitness”. Ove dve plesačice oko šipke ponovo su izvele svoju tačku besprekorno, osvojivši publiku svojim akrobatskim potezima ali i seksepilnošću.

Druga na redu bila je mlada Manja Marković. Ova simpatična devojčica predstavila nam se pesmom “One Night Only”, koja u orginalu izvodi Bijonse. Ivan Tasovac je istakao da ova pesma nije za njen uzrast, ali je ipak pohvalio nastup.

Nikola Radović iz Čačka je bio sledeći koji je nastupio. Ovaj talentovani muzičar je svirajući gitaru izveo svoju numeru, a žiri je bio više nego zadovoljan.

Kića iz grupe “Yugoslavian Bboys” je potom odigrao ples uz muziku iz filma “Brilijantin”. Ovom prilikom pomogla je i njegova prijateljica

- Ovo je bilo sjajno. Ovo je bilo ludilo – rekao je Ivan Bosiljčić, a sličnog mišljenja bili su i Nataša Ninković i Ivan Tasovac.

Mlada Banjalučanka Jovana Raljić se ovog puta odlučila da izvede pesmu “Set Fire to the Rain” od Adel. Iako je žiri imao malo kritika, generalno su bili zadovoljni njenim nastupom.

Crnogorska grupa “Ride Crew”  su akrobacijama uz numeru Majkla Džeksona  pokušali da zadive žiri i publiku. Nataša i oba Ivana su rekli su momci bili dobri, ali da još malo treba da porade na koreografiji i da je prethodni nastup bio sirov.

Simpatične Nišlije iz vokalnog sastava “Rosini” su se predstavili instumentalnim pevanjem muzike iz vestern filmova. Žiri je na kraju bio oduševljen.

Za kraj, Hajnalka Buš je uz klavirsku pratnju izvela hit numeru Arete Frenklin Without the One You Love”. Žiri nije štedeo pohvale na maestralni nastup ove Subotičanke.

U revijalnom delu nastupila je grupa S.A.R.S., koja je otpevala njihov hit “Buđav lebac”.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar