Martina Vrbos doživela tešku saobraćajnu nesreću

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 26 Feb 2013


Martina Vrbos se samo dan pošto su zvezde “Granda” Ana, Vanja i Stefan imali udes, slupala na ulazu u Zagreb, posle čega je prebačena u urgentni centar, gde je zbrinuta.

vesti  Martina Vrbos doživela tešku saobraćajnu nesreću

Ona je puštena na kućno lečenje, a ustanovljeno je da ima povrede glave, kičme i grudnog koša. U kratkoj izjavi za novine pevačica je objasnila da se sve desilo iznenada i da su pukom srećom ona i muzičar ostali živi.

Vraćala sam se sa klavijaturistom iz Beograda, gde sam pevala na jednoj privatnoj zabavi. Jak sneg nas je pratio celim putem, kada je neposredno pred ulazak u Zagreb pored nas projurio auto i nabacio nam veliku količinu snega na točkove, krov i šoferku. Izgubila sam kontrolu nad autom, koji je poeo da se okreće i na kraju velikom jačinom udario u betonsku ogradu. Od šoka sam zanemela, a klavijaturista je samo rekao: “Dobro je, živi smo!.

Od bola se nisam pomerila sa sedišta, a ubrzo je stigla Hitna pomoć koja me je prevezla u urgentni centar gde su me pregledali. Zadržana sam tu noć kako bi pratili da li je sve u redu, a ustanovljene su povrede glave, kičme i grudnog koša, kao i ugruvanost celog tela. Sada sam kod kuće i moraću da mirujem deset dana, posle čega me čeka fizikalna terapija. Nažalost, moj auto je totalno uništen, rekla je Martina.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar