Buve izujedale farmere!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 11 Apr 2013


Iako su se radovali druženju sa životinjama na imanju u Lisoviću, Goca Božinovska, Era Ojdanić i Aki Marković nisu ni slutili da će im upravo pojedini primerci zagorčati život u “Farmi”!

rijaliti sou  Buve izujedale farmere!

Troje farmera luksuzne ležaje u svojim domovima zamenili su slamaricama, što je pogodovalo da se buve nakote, a hranu potraže upravo na njihovoj koži i svežoj krvi poput Akijeve!

- Od kada su stigli u “Farmu”, većina učesnika se žalila na sve češća bockanja, ne sluteći da ubodi dolaze upravo od buva. Međutim, izgleda da se ovim insektima najviše dopala koža Goce i Ere i Akija, jer su njih troje najgore prošli od svih ušesnika. Tako se pre neki dan Goca Božinovska požalila Zorici Marković kako su je buve izujedale po butinama.

- Ne mogu više da se češem, sva sam se osula po telu. Sve me peče i svrbi, poludeću – besnela je Goca dok se drapala po koži, prepričava naš dobro obavešten izvor i nastavlja:

- Ništa bolje nije prošao ni Era Ojdanić, koji je buve fasovao za vreme gazdovanja, dok je Aki Marković neželjene insekte pokupio od Seksi Sandre, koja je zbog toga i spavala kod njega, a čiji je krevet bio pun ovih dosadnih životinjki.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar