Diktatura na Farmi !?

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 17 Apr 2013


Zorica Marković ne želi da je farmeri zovu gazdarica jer je ona “k na biciklu”, ali raditi se mora jer neće biti ni ‘leba da se jede. Crnogorac Danijel se odmah pobunio…

rijaliti sou  Diktatura na Farmi !?

 

Pevačica odlučila da konačno zavede red na imanju u Lisoviću i sve farmere probudila u cik zore, a onda im održala predavanje iz lepog ponašanja, ne baš biranim rečima, ali i da se raditi mora jer neće imati šta da jedu.

“Ne moram da se predstavljam ko sam i šta sam. Ne morate da me volite, ali želim da me poštujete jer smo svi ovde u istim zadacima i ravnopravni. Sve vas poštujem, čak i ovog čoveka sa kojim sam imala sukob”, počela je Zorka svoje izlaganje pokazujući na Duleta kojeg je pre nekoliko dana bukvalno pljunula…

Zatim je pohvalila Eru, Mikija, Radojku, Sašku i Gocu kao glavne radnike na imanje, dok je po ostalim osula paljbu zbog kasnog ustajanja i izbegavanja radnih obaveza.

“Zar nije sramota da ovaj čovek od 50 godina ne izlazi iz štale, a vi tek posle podne počnete da radite… Čim padne noć odmah na spavanje, a iza sebe ostavljate krš i lom. Dobijete sve na gotovo, čak ni tanjir nećete da odnesete u kuhinju. Biće valjda i neko od vas gazda pa ćete videti kako je kada dođe Proka i počne da viče.”

Zorica je objasnila i da u rijalitiju nije iz hira i da joj nije drago što je “već mesec dana u blatu” a, iako je gazdarica, zabranila je i da je tako zovu: “Moramo da radimo da ima nešto da se jede. Ja nisam nikakva gazdarica ja sam k… na biciklu. Samo želim da ispunimo zadatke i zato vas molim da me poštujete.”

Međutim, Danijel Alibabić se pobunio i rekao da na imanju ne mora da se radi, što je Zoricu razjarilo.

“Ovde ispada kako mi mladi ništa ne radimo. Ti si negativna osoba. Kažem ti istinu u lice…”

“Sedi i ćuti! Ne mora niko da me voli, ali ne možeš da me praviš budalom. Kada dobiješ zadatak to je mimo ugovora da bi imao šta da jedeš, a jedeš i te kako. Nemoj da pričaš u ime svih da sam ja negativna. Ajde utiči malo na gledaoce da pobediš.”

Nakon toga svi su se umešali u raspravu i počeli jedne druge, kao mala deca, da tužakaju za nerad… Zorica je samo sumnjičavo vrtela glavom i istrajala u naumu – svi su već posle kafe učestvovali u čišćenju toaleta, a onda i svinjca, kokošinjca i tako redom.

Pored reda i discipline Zorka je farmerima ukinula omiljene im ponoćne obroke jer “hrana mora da se štedi”.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar