“Diskaveri” pokreće dva golišava rijalitija

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 08 Apr 2013


“Diskaveri” kanal uskoro će početi da emituje dva rijalitija u kome će potpuno takmičari biti potpuno goli. Učesnici oba šou-programa će u divljini uz pomoć svojih instikta i stvari koji ih okružuju (uključujući blato, travu i granje) pokušati da “prežive”.

rijaliti sou  Diskaveri pokreće dva golišava rijalitija

 

Ed Staford biće glavna zvezda rijaltija “Naked Castaway”, koji će početi sa emitovanjem 14. aprila. Ovaj čovek biće potpuno nag i sam na pustom ostrvu severoistočnog Fidžija, a kod sebe će imati samo jednu stvar  – kameru.

Staford će biti lišen hrane, vode, odeće, oružja i odeće, i tokom 60 dana će pokušati da preživi ovu avanturu.

Ovog leta, na “Diskaveri” kanalu biće prikazan još jedan rijaliti sličnog formata, koji će se zvati “Naked and Afraid” . Glavne zvezde ove televizijske emisije biće dva golišava stranca koji će se upoznati na Serengeti visoravni u Tanzaniji, gde će biti okruženi divljinom, kao i gomilom divljih životinja.

Keli Najtlinger, jedna od učesnica ovog rijalitija, rekla je da gladovala nakon što je provela dve nedelje u divljini. Ona je takođe istakla da je osmislila alternativni način da uhvati ribu, koristeći svoje privatne delove tela kao mamac.

- Trebalo nam je hrana sa proteinom, a pošto je voda bila blatnjava, tradicionalni način pecanja nije funkcionisao. Morala sam da improvizujem i da se prilagodim situaciji – rekla je Keli.

Osim Tanzanije, ostale epizode rijaltija “Naked and Afraid” su snimane u Panami, Kostariki, Maldivima i Borneu.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar