Egipćani žele da im Ceca promoviše zemlju

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 11 Apr 2013


Visoki konzul u ministarstvu za turizam vlade Egipta Ahmed Ismail, uputio je poziv najvećoj srpskoj muzičkoj zvezdi Ceci Ražnatović da sa porodicom dođe u posetu Egiptu.

vesti  Egipćani žele da im Ceca promoviše zemlju

Vlada Egipta je u prethodnom periodu ugostila nekoliko svetskih zvezda, između ostalih i glumačke veličine iz Holivuda, a sve sa ciljem da promovišu turizam u ovoj afričkoj zemlji koji je zbog nedavne revolucije u stagnaciji.

-Tokom Sajma turizma u Beogradu dogovorili smo se da pozovemo na letovanje nekoliko evropskih zvezda među kojima je i Ceca. Gospođu Ražnatović pozivamo da sa porodicom poseti Egipat, i sigurni smo da će poželeti ponovo da dođe, kaže Ahmed Ismail i dodaje:
-Protiv Egipta se vodi užasna kampanja, a mi smo spremni da obezbedimo maksimalnu sigurnost svim gostima i upravo zato želimo prvo da ugostimo najveće zvezde, koje će svima preneti svoje utiske i podeliti sa ljudima realnu sliku o Egiptu.

Folk diva kaže da će prihvatiti poziv kada za to bude imala vremena, s obzirom da pored novog albuma priprema i koncertni spektakl na Ušću:
-Svakako sam polaskana pozivom i otići ću čim mi to obaveze dozvole, kratko je izjavila Ceca.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar