Kevin Kostner snima film u hotelu “Jugoslavija”

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 15 Apr 2013


Najnoviji film “Three Days To Kill” po scenarijuLika Besona i Adija Hasaka, a u kojem glavnu ulogu tumači čuveni američki glumac Kevin Kostner, počinje sa snimanjem sutra ujutru u hotelu “Jugoslavija”, saznaje Telegraf.

stars  Kevin Kostner snima film u hotelu Jugoslavija

 

Kamioni (na kojima je ispisan naziv ovog ostvarenja “Three Days To Kill”, prim. aut.) sa filmskom opremom već se nalaze ispred navedenog objekta i maltene je sve spremno za ekranizaciju ovog akcionog ostvarenja.

Kako saznaje Telegraf, ekipa će se u srpskoj prestonici zadržati nekoliko dana, gde će snimiti brojne scene eksplozija i pucnjava. Takođe, u hotelu “Jugoslavija” biće ekranizovane i brojne scene eksplozija i pucnjava, koje će biti sastavni deo ovog akcionog ostvarenja.

Iza ovog projekta stoji producentska kuća “Europa Corp.”, čiji je vlasnik čuveni francuski reditelj i scenarista Lik Beson, a pod čijim okriljem su u Beogradu ranije snimljena dva ostvarenja “Lock Out i ” B 13 Ultimatum”.

Kada je reč o glumačkoj postavi ovog ostvarenja, jedan deo činiće i domaći glumci. Prema našim saznanjima, u filmu “Three Days To Kill” trebalo bi da igra i mladi glumac Milutin Milošević, koji je bio zvezda domaćih ostvarenja “Kordon”, “Beogradski fantom” i “Sveti Georgije ubiva aždahu”.

Film “Three Days To Kill” je akcioni triler u kome glavne uloge tumače Kevin Kostner, Amber Herd (bivša devojka Džonija Depa, prim. aut.), Hejli Stajnfeld i Koni Nilsen. Ovo ostvarenje govori o agentu tajne službe koji je na samrti i koji pokušava da se poveže sa svojom otuđenom ćerkom. Međutim, u zamenu za njegov poslednji zadatak, on dobija eksperimentalnu drogu, koja može spasiti život.

Kao što smo naveli, film “Three Days To Kill” biće rađen u francuskoj produkciji i biće na engleskom jeziku.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar