Nenad Okanović: Osećam se dobro

Izvor: novosti.rs
Postavljeno 17 Apr 2013


Nenad Okanović (32), poznatiji kao sin Dragan iz serije „Selo gori a baba se češlja“, povredio se u ponedeljak na Kopaoniku, dok je vozio snoubord. Sa VMA za „Novosti“ poručuje da se oseća dobro

poznati  Nenad Okanović: Osećam se dobro

Okanović, koji je glumu diplomirao 2003. godine u klasi Mirjane Karanović, zadobio je povrede lica i glave, naprslo mu je šest rebara i slomio je desnu nogu. Posle pada hitno je prevezen na Vojnomedicinsku akademiju u Beograd, odakle se u sredu javio na mobilni telefon.

Nije ništa strašno – bilo je prvo što nam je rekao Nenad kada se javio. – Polomio sam rebra, desna noga mi je u gipsu, ali je sve ostalo, bogu hvala, u redu. Nesreća se desila u ponedeljak na Kopaoniku, gde sam otišao porodično, kako bih još malo uživao u zimskim sportovima. Vozio sam snoubord, dosta brzo sam išao i naleteo na led, zbog čega sam izgubio kontrolu i pao. Mada sam strastveni snouborder, teško da bi se i iskusniji od mene snašli na ledu.

Reditelj filma „Vir“ dodao je i da lekari kažu da bi u petak ili ponedeljak trebalo da ga otpuste sa VMA, posle čega će oporavak nastaviti kod kuće. Neophodno mu je mirovanje i vreme, kako bi mu se organizam oporavio. Pored glume, Okanović je i suvlasnik u firmi koja se bavi proizvodnjom ekološkog goriva. Oženjen je svojom devojkom iz gimnazijskih dana Željanom, sa kojom ima dva sina – Danila i Trifuna.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar