Nikolija: Nisam drolja koja rastura brakove

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 18 Apr 2013


Nikolija Jovanović, koja je, kako se priča, nedavno viđena kako se u jednom gej klubu ljubi sa Nikolom Rađenom, u intervjuu za magazin “Star” je demantovala da je kriva za bračnu krizu Ane Kokić i poznatog vaterpoliste, i tvrdi da Rađena uopšte ne poznaje i da ne postoji ni “M” od muškarca u njenom životu.

poznati  Nikolija: Nisam drolja koja rastura brakove

Ćerka Vesne Zmijanac kaže da joj je dojadilo da je, ni krivu ni dužnu, spajaju sa raznim muškarcima. “Čim se pojavim u nekom beogradskom klubu gde su i druge poznate ličnosti, odmah me okrive i postajem žrtva bez razloga. Ovo nije prvi put. Isto je bilo i za Milana Stankovića i Radmilu Manojlović! Ne znam šta da radim? Da li da se smejem ovakvim stvarima? Milana Stankovića poznajem, a ovoga i ne poznajem”, priča Nikolija, i dodaje da ju je čak i majka Vesna napala zbog naslova u tabloidima.

“Kad je došla iz Bugarske, počela je da viče na mene: ‘Čim dođeš u Srbiju, odmah praviš skandal’. Objasnila sam joj da uopšte ne postoji nikakva priča i onda se smirila. Dečka nemam, kombinaciju nemam, živim sa mamom, gledam gde ću da nastupam. Meni uopšte ne ide u prilog da me gledaju kao neku drolju koja rastura brakove! Ne postoji ni ‘M’ od muškaraca u mom životu. Trenutno sam koncentrisana samo na karijeru”, rekla je Nikolija Jovanović.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar