Ona je najlepša žena na svetu?!?

Fotke postavljene 25 Apr 2013


Britansko-američka glumica Gvinet Paltrou najlepša je žena na svetu po proceni časopisa Pipl, čime je preuzela titulu koju su ranije nosile Džulija Roberts, Dženifer Lopez i Bijonse.

Četrdesetogodišnja glumica, udata za pevača britanske grupe “Koldplej” Krisa Martina, ima dvoje dece starih osam i sedam godina i sada je u jeku reklamiranja holivudske super produkcije “Ajron Men 3″.

Dobitnica Oskara za najbolju glumicu 1999. godine za ulogu u filmu “Zaljubljeni Šekspir” takođe posvećuje svoje vreme izdavanju kuvara i radu sa partnerkom Trejsi Anderson, zvezdi fitnesa i teretana u SAD.

“Veoma sam srećna što više nemam 20 godina. Biti majka i imati takvo iskustvo koje ispunjava, dozvoljava mi da prihvatim starenje, i to je svakodnevni poklon”, rekla je ona za časopis Pipl.

Plavokosa i plavooka glumica rođena je u Los Anđelsu i oličenje je kalifornijske lepotice. Ona je rekla da danas ima osećaj da je bolje građena nego kad joj je bila 20, da joj bolje stoji kupaći kostim nego pre porođaja i dodala da misli da je najlepša stvar da čovek kada stari prihvata stvari onakve kakve su.

Izvor: vesti-online.com

 

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 3 slika.

1 komentar

  1. katyyy said on 28/04/2013 at 08:45

    I nije nesto posebno. Nase srpkinje su najlepse

Ostavite komentar