Trač ili istina: Pevačice ogovaraju Marinu Tucaković jer im uteruje dugove

Izvor: expressmag.ba
Postavljeno 17 Apr 2013


Očigledno da je kriza poprilično zahvatila i estradu. To, između ostalih ponajviše oseti, Marina Tucaković, jedan od najpoznatijih  autora na ovim prostorima.

vesti  Trač ili istina: Pevačice ogovaraju Marinu Tucaković jer im uteruje dugove 

Marini, kako se priča, nekoliko pevača duguje veliku svotu novca. Ona je nedavno, priča se, pozvala jednu pevačicu i upozorila je kako je krajnje vreme da joj vrati 3.000 evra, koliko joj je dugovala za pesme. Na Marininu žalost ta pevačica nije jedina, jer postoje i oni koji joj duguju i do 20.000 evra.

Beogradskom estradom se priča kako se dosta pevačica ljuti na Marinu jer, kako kažu, nema razumevanja za njih, jer ih ne želi sačekati da skupe novac. Zbog toga ogovaraju Marinu, kako nikad nema novca i kako niko ne zna na što potroši na desetine hiljada evra, koliko dobija od estradnjaka.

Tucaković je nedavno izjavila kako često zove pevače i traži da joj vrate dugove. Očigledno da joj je dosadilo jurcanje za njima, pa je odustala od traženja jer se ne želi više nervirati.

- Kada hoće neka plate. Neću više da ih ganjam. Umorila sam se od toga. Svakome neka njegova dela idu na obraz – poručuje Marina Tucaković.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar