Veliki Brat: Ovo nismo očekivali od Maje!

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 04 Apr 2013


Pljuštale su uvrede, Maja nije birala reči vređajući blizance i Bobana, ali izgleda da ume i da – pohvali?!

rijaliti sou  Veliki Brat: Ovo nismo očekivali od Maje!

 

Maja Nikolić od ulaska u šou nije “zatvorila usta”, zbog čega je već i opomenuta, a najveće okršaje imala je sa Željkom i Žarkom, kao i Bobanom. Iznosila je primitivne uvrede na račun njihovog ponašanja, govora, opredeljenja… Međutim, u lažnom zadatku otkrila je da ume i da pohvali.

Žarko je po nalogu Velikog Brata okupio ukućane u dnevnom boravku, i u živom prenosu ih “naložio” da moraju da imaju Večeru istine. Moraju iskreno da kažu šta o kome misle, bilo to pogrdno ili pohvalno.

Nakon nekoliko mlakih pohvala na račun lepog ponašanja, inteligencije, obrazovanja, od strane ostalih, došao je red na Maju da sedne na “vruću stolicu” i kaže pojedinačno šta o kome misli. Šok – sve same lepe reči!

Dok je tokom svađe braću blizance nazivala ženama i bolesnicima, a Bobana pitala da li ima jajnike i šta svakog dana “stavlja u usta”, Maja ume i da im kaže lepe reči.

Blizancima je tako zamerila samo što mnogo psuju, posebno jedan drugoga.

“Ne možeš da psuješ brata, da mu govoriš takve reči… I to pred kamerama. Od vas sam za ovih nekoliko dana čula psovki koliko ne bih čula od 20 ljudi za hiljadu godina“, mirno je rekla Maja.

Vendi je zamerila što je puna predrasuda i kompleksa, što se oblači kao da je “svakog dana na tezgi na svadbi”, ali je pohvalila njenu hrabrost i odlučnost, kao i čvrste stavove. Vendi je svoj čvrst stav izrazila upadljivim zevanjem i hrkanjem tokom Majinog izlaganja.

Bobanu je pre manje od jednog dana očigledno zamerala na seksualnom opredeljenju, ali sada je rekla samo da “voli pogrešnu muziku” i ima pogrešne idole?

“Nemam ništa protiv tvojih stavova niti opredeljenja, ali eto, ja volim Duran Duran, a ti Micu Trofrtaljku“.

Miliću je zamerila što se stalno dere, ali je to pripisala njegovom slabom sluhu, a Maju Volk obasula lepim rečima i nazvala je “duhovnom mamom Kuće”.

Maja očigledno gotivi Avu, jer joj je sa širokim osmehom na licu rekla da je veliko dete i da bi to trebalo zauvek da ostane, a Sindi i Soraji rekla je da su “pametne, ali da to vešto kriju” jer ne žele da se prikažu otvoreno, i samim time ranjivo.

Najveće pohvale od vatrene Nišlijke dobili su Uroš, Đuka i Top, koje je nazvala svojim vitezovima.

“Dragutin Topić je bio sportski brend Srbije davno pre Novaka Đokovića, Uroš i Đuka promovišu Srbiju u svetu kroz filmsku umetnost, oni su pravi muškarci i moji vitezovi”.

Kao bonus, Uroš je dobio pohvalu za promovisanje “pravih, srpskih, porodičnih vrednosti i ideala”. Maja kao da ne zna po čemu je Uroš van Kuće najpoznatiji.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar