Veliki Brat: Slobodno vrištite!

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 03 Apr 2013


Ukućanke morale u mraku da pipkaju po podu, okružene miševima! Nisu svi preživeli zadatak…

rijaliti sou  Veliki Brat: Slobodno vrištite!

 

“Horor” zadatak u Kući VIP Velikog Brata u punom je zamahu. Najpre je Top zgrozio sve ukućane jedući “bele bubrege”, ustvari napravljene od zgnječenog hleba, a onda je od Velikog Brata u živom prenosu dobio novi, gadni zadatak. Odveden je u sobu užasa, ograđenu prostoriju na čijem se podu nalaze četiri ključa. Na podu su i kavezi, u kojima se šetkaju i cijuču miševi. Top je sa poda uzeo ključ, i dobio zadatak da obavesti ukućanke da je u prostoriji potpuni mrak, a da su miševi slobodni na podu.

“Jao, obujte se, ne dižite stopala s poda, pažljivo idite da ih ne zgazite, ništa se ne vidi”, počeo je da kuka kada je otišao u dnevni boravak. Većina ukućanki se smrzla – mračna soba puna miševa stvarno je horor, Maja je počela da brine da je ne izujedaju, Ava kukala zbog golih nogu… Jedino je Vendi odmah ustala i neustrašivo objavila da ide po ključ.

Veliki Brat odabrao je Maju i Avu da joj se pridruže, a džentlmen Top dao je Avi svoju trenerku, jer je bila u šorciću. A u sobi – zaista mrak i miševi. Naoružane jaknama, bundama, rukavicama za rernu, pipkale su među miševima u mrklom mraku, i pevale “Đurđevdan” da ih ne bude strah.

“Đurđevak zeleeeeni…”, pokušavala je Maja da razbije strah, ali ne vredi, vrištale su svaki put kad pipnu miša.

“Evo, penje se po meni, jao us*ao mi se u ruku”.

“Slobodno vrištite”, velikodušno im je rekao Veliki Brat.

Mrak i strah su uradili svoje. Jedno tri miša ostali su nepomični tamo gde su tri ukućanke gazile.

“Niste humani, bre, ubih životinju”, zavapila je Maja.

Kako je zadatak završen nismo uspeli da vidimo, jer je živi prenos prekinut.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar