Vlada Malavije ljuta na Madonu

Izvor: trojka.rs
Postavljeno 11 Apr 2013


Vlada Malavija “odbrusila” je danas Madoni i optužila je za “ucenjivanje” te afričke države pošto pop diva, kako navode, očekuje “večnu zahvalnost” i VIP tretman svaki put kada poseti humanitarni projekat koji je pokrenula u toj afričkoj zemlji.

stars  Vlada Malavije ljuta na Madonu

 

Dobrota, na šta i samo značenje te reči ukazuje, jeste dobrovoljni, anonimni čin. Ukoliko nije slobodna i nenametljiva, to onda nije dobrota, već nešto drugo. Ucena bi bilo najpribližnije objašnjenje -, navodi se u saopštenju vrha malavijske države, na čijem je čelu predsednica Džojs Banda

Vlada je saopštenje objavila posle nedavne Madonine posete, tokom koje je 54-godišnja pevačica obišla škole koje gradi u okviru svoje humanitarne fondacije.

Madona je ranije usvojila dvoje malavijske dece, a Vlada ocenjuje da je “čudno i depresivno” da pevačica zahteva od Malavija da “večito bude zahvalan” što je to učinila.

Kad je reč o njenom dobrotvornom radu, odnosno o izgradnji lokalnih škola, Vlada Malavija je savetovala Madoni da se nauči “pristojnosti poštovanja istine”.

To što celom svetu govori da podiže škole u Malaviju, dok zapravo doprinosi izgradnji učionica, u suprotnosti je sa ponašanjem osobe koja misli da zaslužuje najviše državne počasti , zaključuje Vlada u Lilongveu.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar