Žarko bio tri godine u vezi sa Francuzem?!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 22 Apr 2013


Nagađanja o seksualnom opredeljenju učesnika “Velikog brata” Žarka Stojanovića konačno bi mogla da utihnu nakon što je otkriveno pisanje francuskih medija o njegovom, kako su ga predstavili, dečku po imenu Antonin.

rijaliti sou  Žarko bio tri godine u vezi sa Francuzem?!

 

List “Alo” nedavno je objavio fotografije na kojima se ukućanin ljubi i grli sa muškarcima, a francuski mediji objavili su paparaco koji su pre dve godine napravili sa Žarkom i, kako oni tvrde, njegovim tadašnjim dečkom Antoninom, sa kojim je navodno bio tri godine u vezi.

Naime, Stojanović je francuskoj javnosti nakon učestvovanja u njihovoj verziji pomenutog rijalitija predstavio Francuza sa kojim se na slikama ljubi i grli. Kako je naveo francuski magazin, Žarko nikada nije krio svoje opredeljenje, kao ni vezu sa Antoninom, koga je upoznao u noćnom klubu.

Žarko u kući izbegava da priča o svojim vezama i ljubavnom životu, a nakon što ga je pop pevačica Maja Nikolić napala da prizna da je homoseksualac i da voli muškarce, on joj je drsko odgovorio da ima pravo da bude sa kim hoće.

- To da li ću ja da se je*em sa zebrom, guskom, ženom, muškarcem, to je moja stvar. Radiću šta ja hoću – drsko je odbrusio blizanac.

Šta znače ove slike i da li postoji objašnjenje za članak koji je objavio francuski časopis, saznaćemo kada Žarko napusti kuću.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar