Žarko Stojanović pobednik Velikog brata

Fotke postavljene 07 May 2013


Šest takmičara došlo je do finala a zatim su redom ispadali iz šoua.Prva je bila Soraja, zatimpevačica Aneta, a posle dve devojke i prvi muškarac – Željko Stojanović. Nakon njega ispala je Ava Karabatić dok su u finale ušli Žarko Stojanović i Dragutin Topić. Odluka je “pala” i pobednik “Velikog brata” je Žarko! 

Dragutin se veoma retko svađao po čemu će i biti upamćen nakon ovog šoua. Jednom ga je “potkačila” Maja Nikolić, ali nije se dao isprovocirati. Preživeo je neke od nominacija i ostao do kraja. U poslednjim danima je čak pristao da izvede striptiz za žene zajedno sa ostalim muškarcima u kući.

Nešto “mirniji” brat Željka Stojanovića upamćen je osim po svađama i po brojnim suzama koje je prolio u rijalitiju. Najviše ga je pogodila svađa sa bratom, ali kasnije su se pomirili. Osim toga često ga je “bockala” Maja Nikolić koja je htela da on prizna da je gej. Ali više od svega su privukle pažnju priče koje su se dešavale van šoua. U pitanju je upravo njegovo seksualno opredeljenje. A šta je istina možda uskoro i sam otkrije. Kako bilo, nagrada je njegova.

- Svi ukućani su mi rekli Top će pobediti. Nisam verovao da ću ja pobediti, niste trebali Željka da odvojite od mene, trebalo je da ostanemo zajedno do kraja, rekao je Žarko a Željko se ubacio:

- Ja sam drugi u Francuskoj ti prvi u Srbiji.

- Mnogo volim što sam ja sada pobedio! Hvala svima što ste glasali za mene i živela Jugoslavija!

Izvor: smedia.rs

 

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 2 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 2 slika.

Ostavite komentar