Kada dođu do finala, Bosanci uvek pobeđuju

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 08 Jul 2013


Zahvaljujući činjenici da su glasači u Bosni i Hercegovini ujedinjeni, i da masovno glasaju za svoje sunarodnike, bosanski učesnici rijalitija imaju ogromnu podršku i pobeda u finalu im je skoro zagarantovana što potvrđuje i sinoćna pobeda Sulejmana Mema Haljevca u “Farmi”. Pre njega, u “Zvezdama Granda” je nedavno trijumfovao Amar Jašarspahić, a u jedinom izdanju “Operacije trijumf” je pobedio Adnan Babajić.

rijaliti sou  Kada dođu do finala, Bosanci uvek pobeđuju

Bez obzira što se većina srpskih gledalaca pitala: “Ko je ovaj čovek?”, kada je Haljevac ušao na imanje u Lisoviću, on je bez problema preživeo sva izbacivanja, a u finalu je dobio čak 63 odsto od ukupnog broja glasova! To ne treba da čudi budući da Bosanci svom snagom lobiraju za svoje predstavnike, a na Fejsbuku i na mnogobrojnim forumima su postavljene hiljade poruka u kojima se stanovnici BiH pozivaju da glasaju za Mema. Takođe, ovde nema rasipanja glasova i svi glasaju samo za jednog takmičara.

Uostalom, pokazalo se da je jedini preduslov koji treba da se ispuni – da učesnik iz Bosne dođe do same završnice takmičenja, a zatim na scenu stupa moćna glasačka mašina. To se pokazalo i na primeru Amara Jašarspahića koji je ubedljivo pobedio u “Zvezdama Granda”. Kada se pogleda koliko ga je oduševljenih ljudi dočekalo u njegovom rodnom Kaknju, to i ne predstavlja iznenađenje.

Podsećanja radi, nogu je povukao Adnan Babajić, a momak iz Živinica je na krilima glasova sunarodnika trijumfovao 2009. u muzičkom šou programu “Operacija trijumf”.

Doduše, Bosanci ipak nemaju sve pobede u finalu, jer je Edin Kolenda bio tek drugi 2006. u velikom finalu prvog “Velikog Brata”.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar