Trač ili istina: “Emotion” tuži Mikija zbog ulaska na Farmu?

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 03 Sep 2013


Budući da je Miki Đuričić ušao u rijaliti “Farma”, a istovremeno je predstavljen i kao voditelj emisije “Moja velika svadba” koja počinje sa prikazivanjem na TV “Prva”, vlasnik kuće “Emotion”, Goran Stamenković navodi da postoji mogućnost da zbog kršenja ugovora Miki bude tužen.

vesti  Trač ili istina: Emotion tuži Mikija zbog ulaska na Farmu?

 

Na pitanje da li je serijal “Svadbe”, kako je Telegraf pisao, snimljen unapred, Goran kaže da je to istina, ali da će voditeljka nadalje biti samo Irena Spasić.

- Imamo nasnimljene emisije, a imamo i drugog voditelja. Trenutno je samo dobra reklama jer sad svi znaju da kreće “Moja velika svadba” na TV “Prva”. A šta će biti kasnije, zavisi od naših advokata, jer Miki ima potpisan ugovor gde su jasne njegove obaveze i prava – kaže Stamenković.

Ipak, zanimalo nas je da li to znači da će Đuričić biti tužen ukoliko ostane sva četiri meseca na “Farmi”, a u međuvremenu sve snimljenje epizode “Svadbe” budu predstavljene publici, kao i da li je na imanje ušao “na svoju ruku”, bez dogovora sa kućom “Emotion”

- Đuričić je rekao da ga je produkcija “Farme” zvala i da on ne želi da uđe, tako da nije ni bilo neke potrebe da se dalje priča o tome. Ukoliko neko ne ispunjava ugovorne obaveze, to će rešiti advokati i naravno da je svaka ozbiljna firma zaštićena za svoje bitne projekte – rekao je Stamenković i tako indirektno potvrdio da Mikiju preti tužba ukoliko ostane do kraja na imanju.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar