Trač ili istina: Soraja prestaje da se slika

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 26 Sep 2013

Jedna od najatraktivnijih i najprovokativnijih starleta na našim prostorima Soraja Vučelićšokirala je svoje obožavaoce kada je na Instagramu objavila da se ugojila i da prestaje da se slika do daljnjeg!

vesti  Trač ili istina: Soraja prestaje da se slika

Teško da je nekome uspela da promakne bar jedna seksi fotografija ove zgodne cice, budući da, nakon uzbunjivanja drušvenih mreža, njeno golišavo telo redovno puni novine i portale, dok brojna muška populacija ne krije da maša o njoj.

Soraja se, kako sama kaže, ugojila tri kilograma, od previše kaloričnih kolača svoje komsinice, te je javnost obavestila da će na neodređeno obustaviti objavljivanje svojih zavodljivih slika.

Dobila sam 3kg vise zbog komšiničinih kolača, nema slikanja do daljnjeg. Ko zna šta mi je stavljala u kolače, “Biomed 6″ – napisala je starleta.

Ljubitelji Sorajinog lika i dela (njenih pozamašnih oblina, prim. auto.) ne treba da brinu, pošto je vrlo verovatno da starleti kilogrami odlično stoje i da neće izdržati, a da ne počasti svoje internet fanove još kojom sočnom fotografijom.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar