Karleuša tužila Acu Lukasa, Seku i Ivana Ivanovića!

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 17 Oct 2013

Čedrdeset sedmu tužbu Jelena Karleuša podnela je protiv voditelja Ivana Ivanovića, pored njega Jelena je tužila i Svetlanu Seku Aleksić, po treći put, zbog kako je navedeno u saopštenju njenog PR tima, kleveta i najstrašnijih napada na nju i njenu porodicu. Takođe, tužbu je podnela i protiv Ace Lukasa, koji joj je do skoro bio blizak prijatelj a na čijim je koncertima nekoliko puta bila gost.

poznati  Karleuša tužila Acu Lukasa, Seku i Ivana Ivanovića!

Prenosimo vam saopštenje Karleušinog PR tima:

- Opšte je poznato da se javne ličnosti koriste imenom Jelene Karleuše zarad sopstvenog marketinga, a da je Jelenim lik medijima donosi gledanost, čitanost i tiraže. Ipak, postoji ona granica kaoja kada se pređe, postaje linč i nepravda. Kada kontinuirani napadi na jednu ženu, majku i umetnika, koja traje skoro dve decenije i važi za jednog od najtiražnijih i najpopularnijih imena na ovim prostorima, postanu toliko učestali, kolektivni i neljudski, da je jedino rešenje sud.

Zbog kontinuiranih napada na Jelenu Karleušu, njenu karijeru, decu i porodicu, tim advokata podneće krivične prijave protiv Svetlane Aleksić zvane Seka, Aleksandra Vuksanovića zvanog Aca Lukas i Ivana Ivanovića. Takođe, biće tuženi i svi mediji koji su preneli (i prenose) klevete na račun Jelene Karleuše, jer time učestvuju u širenju klevetničkih informacija i pomažu da se Jeleni načini lična i profesionalna šteta. Podsećamo da je Jelena u prošlosti već dva puta tužila i na sudu dobila Svetlanu Aleksić, zbog kleveta i najstrašnijih napada na nju i njenu porodicu, tako da će ovo biti treća tužba, ovog puta krivična.

Jelena Karleuša nikada imenom nije pomenula pomenutu i primorana je da traži zaštitu suda. Takođe, javnost obaveštavamo da je voditelj Ivan Ivanović i TV “Prva”, već tužen četrdeset šest puta zbog višegodišnjeg blaćenja lika i dela Jelene Karleuše, tako da će ovo biti četrdeset sedma tužba zbog klevete. Pomenuti Aleksandar Vuksanović, kome je Jelena Karleuša bila gost na tri koncerta u Beogradu i Novom Sadu, biće tužen zbog klevete izrečene na TV “Pink”.

Jelena se povukla iz javnosti, neće davati nikakve izjave i punom parom radi na povratničkoj pesmi, kojom će obradovati mnogobrojne fanove i poklonike njene muzike.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje



  • Ostavite komentar