Skandal: Tuča u Zvezdama Granda !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 09 Oct 2013

Zorica Brunclik je usred emisije Zvezde Granda krenula da tuče člana žirija Dragana Stojkovića Bosanca, ali ih je Aca Lukas razdvojio uz opomenu: “Bez fizičkog kontakta, molim vas!”

vesti  Skandal: Tuča u Zvezdama Granda !?

Kada je Saša Popović rešio da umesto glasova publike ove godine pobednika Zvezde Granda bira žiri sačinjen od pevača Snežane Đurišić, Zorice Brunclik, Šabana Šaulića, Ace Lukasa i kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, uz pomoć Lepe Brene i njega, vlasnik Granda nije ni sanjao da će njegov šou po broju svađa početi da liči na Farmu.

Žiri ima zadatak da od čak 400 kandidata izabere najboljeg, a kako to izgleda videćemo već u subotu, 12. oktobra, kada je na programu prva emisija. Ko se s kim i zbog čega svađa pitali smo Sašu Popovića.

“Pa zbog kandidata! Zorica je bila oduševljenja pevanjem jednog takmičara, a Bosanac nije hteo da mu da glas, pa je ova krenula da se obračuna s njim. U sledećoj situaciji Zorica nije želela da glasa za devojku koja se mnogo svidela Lukasu. Ovaj je izvadio ključeve svog automobila, stavio pred nju i rekao: “Daću ti kola ako joj daš glas”. Bio je mrtav ozbiljan”, priča direktor Granda.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar