Lukasov koncert za pamćenje

Fotke postavljene 11 Nov 2013


Uz ogromno interesovanje publike koja vlada za njegove koncerte, poznati pevač Aca Lukas započeo je prošlog vikenda kraću australijsku turneju.

Nekrunisani kralj splavova održao je u subotu izuzetno uspešan koncert u Melburnu, dok je dan ranije nastupio u “Sicilian Club”, u pertskom predgrađu Balkata. Kao i u Pertu, u Melburnu se tražila karta više za koncert Ace Lukasa i pratećeg Folk haus benda.

U do poslednjeg mesta ispunjenoj sali “Heritage Bar” u Epingu, oduševljena publika dočekala je ovacijama omiljenog pevača iz Srbije. Mnogi su na koncert došli unapred spremni za odličan provod i sjajnu muziku, i poznate hitove pevača čija popularnost godinama ne jenjava.

Koncert u Melburnu bio je za pamćenje, publika ne samo da je uživala u pesmi, već je imala mogućnost da sa Lukasom zapeva, zaigra i opusti se sjajne hitove: “Lična karta”, “Nešto protiv bolova”, “Isto kao ja”, “Nisam preživeo”, “Kuda idu ljudi kao ja”.
Kako su se ređali hitovi, tako je raslo usijanje među publikom, koja ni sama nije štedela glas i spremnost za učešće u žurci koju im je pripremio Aca Lukas

Popularni pevač nije zaboravio ni svoje hitove “Kafana na Balkanu”, “Istina je da te lažem”, “Bele ruže”, a bilo je i pesama poznatih Lukasovih kolega kao i Cecin hit – “Beograd”

U nedelju uveče, Aca Lukas je imao zakazan VIP parti sa obožavaocima u “Grand Adrenalin Tvern” u Tomastaunu. U petak turneja se nastavlja u Adelejdu, a u subotu Aca Lukas gostuje u klubu “Noks”, u sidnejskom Liverpulu.

Izvor: vesti-online.com

 

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar