Vesna Zmijanac i Željko Rstović negirali raskid

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 27 Nov 2013

Mediji su danas počeli da šuškaju o raskidu folk pevačice Vesne Zmijanac i njenog četrnaest godina mlađeg partnera Željka Rstovića, a par se već oglasio i za “Pulsonline” potvrdio da je i dalje sve u najboljem redu:

vesti  Vesna Zmijanac i Željko Rstović negirali raskid

“Šta, nema me tri dana u medijima i to odmah znači da sam raskinula sa Željkom? Pa to su zaista takve nebuloze, da ne bih preterano komentarisala. Kao što je i normalno u ljubavi ponekad dođe do nesuglasica, ali nas brzo prođe. Zajedno smo i nema nikakvih promena”, rekla je Vesna za “Pulsonline”.

Njen verenik, Željko Rstović uz osmeh je prokomentarisao priče da više nisu zajedno: “Ne znam kome je palo na pamet takva ideja, ali evo kao što možete da čujete između nas je sve u najboljem redu”, rekao je Željko Rstović za “Pulsonline”

27. novembar 2013. 9:41

Folk zvezda Vesna Zmijanac okončala je vezu sa 14 godina mlađim biznismenom Željkom Rstovićem!

Izvor blizak poznatom paru tvrdi da su se njih dvoje nedavno posvađali u pevačicinom stanu na Vračaru, nakon čega je došlo do definitivnog razlaza!

- Vesna i Željko često su tokom zabavljanja imali nesuglasice. MEđutim, do poslednje svađe je došlo nakon što je Vesna renovirala stan svoje ćerke Nikolije Jovanović na Voždovcu. Vezu su okončali zbog toga što je Željko bio preokupiran poslovnim obavezama, pa je često kasno dolazio kući, što je njoj počelo da smeta. Nekoliko puta su bili pred razlazom, ali su zbog jake emocije koja ih je spajala prešli preko svega i ipak ostali zajedno – priča izvor i nastavlja:

- Čim su uplovili u romansu njih dvoje počeli su da žive zajedno, ali sad je on svoje stvari preselio u drugi stan, gde trenutno živi sam. Uprkos burnom razlazu, ostali su u korektnim odnosima - završava izvor.

U komšiluku pevačice takođe se spekuliše da je ljubavi došao kraj.

- Vesnu viđam često, dok Željka nisam video izvesno vreme. Već više od dve nedelje ne viđam njegov automobil da je parkiran blizu zgrade. Često su se prepirali u zgradi. Uglavnom su prvu jutarnju kafu pili u obližnjem kafiću, a ali u poslednje vreme sam primetio da ih nema.

Ni Vesna ni Željko nisu se javljali na telefon, povodom komentara na pomenute informacije.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar