Hrvatski pravaši traže zabranu Severininog koncerta

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 03 Dec 2013

Odluka Severine da na nedeljnom referendumu o braku, glasa “protiv”, i tako podrži pravo homosekusalaca na bračnu zajednicu, naljutila je čelnika Hrvatske stranke prava iz Splita, Marija Popovića, koji kaže da je pevačica na ovaj način uvredila sve ljude koji se zalažu za očuvanje porodičnih vrednosti traži otkazivanje njenog koncerta koji je u ovom gradu zakazan za petak!

vesti  Hrvatski pravaši traže zabranu Severininog koncerta

 

Popović Vučkovićevoj zamera što je snimila kućni pornić, i zato što u svojim pesmama poziva na mržnju prema muškarcima. Takođe, on smatra da je pevačica svojim podržavanjem gej brakova izvršila i napad na crkvu, koja je, po njegovim rečima, uz porodicu temelj hrvatskog društva.

- Pozivamo da se Severinin koncert u Splitu otkaže zbog vređanja blizu 50.000 građana Splita koji su se u neđelju izjasnili “za” porodicu, ali i svih onih kojima je porodica osnovna vrednost, kao i zbog nazivanja svih njih fašistima i primitivcima. I na kraju, sve dok se ne izvini ”Seve-nacionale” nisi dobrodošla u naš klub (Spaladium arenu) – rekao je Marijo Popović.

Evo šta je Severina napisala na svojoj fejsbuk strani što je isprovociralo čelnika Hrvatske stranke prava iz Splita

vesti  Hrvatski pravaši traže zabranu Severininog koncerta

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar