Nataša Bekvalac na meti progonitelja!

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 05 Dec 2013

Nataša Bekvalac ovih dana živi u strahu jer se našla na meti manijaka koji je uhodi i ostavlja poklone ispred vrata stana u koji bi uskoro trebalo da se useli. Pevačica još nije alarmirala policiju, jer se nada da će anonimni muškarac odustati. Taman kada su svi radovi oko njenog novog stana privedeni kraju i kada bi trebalo da pakuje stvari koje će preneti u novi dom, Nataša Bekvalac je saznala da je progoni manijak, zbog kojeg već danima razmišlja šta bi bilo pametno da uradi, saznaje “Blic“.

poznati  Nataša Bekvalac na meti progonitelja!

Nataši se sada dugoočekivana selidba i ne mili. Sve je počelo kada su je majstori koji su obavljali završne radove u njenom stanu obavestili o tome da je nedavno dolazio jedan gospodin u srednjim godinama da se raspituje kada bi ona trebalo da počne da živi tu. Misleći da je to neko od njenih prijatelja, odgovorili su mu da ni oni ne znaju tačan datum, ali da će to svakako biti uskoro“, priča jedan od Natašinih prijatelja koji je upućen u situaciju. Nataša je pokušala da sazna da li je neko od njenih prijatelja dolazio da obiđe radove, ali pošto niko nije odgovorio potvrdno, brzo je zaboravila na čitav slučaj. Međutim, kada je nedavno otišla da obiđe stan, ispred vrata je pronašla nekoliko sitnih poklona: cveće, čokoladice i parfem. Svaki paketić je imao i poruku. “Na papirićima je pisalo ‘Uvek sam tu za tebe’ i ‘Jedva čekam da mi budeš blizu’. Dok je čitala te poruke, hvatala ju je jeza. Komšije su joj rekle da su tog čoveka videle kako obilazi oko zgrade i zainteresovano razgleda okolinu. Nataša se konsultovala sa prijateljima, koji su je posavetovali da ukoliko se ovo nastavi, ceo slučaj prijavi policiji. Ona će to i učiniti sigurno, ne samo zbog sebe nego i zbog činjenice da će tu živeti sa detetom“, kaže izvor blizak Nataši, i dodaje da se pevačica nada da će nepoznati čovek ipak odustati.

U beogradskoj policiji nam je saopšteno da im pevačica nije prijavila slučaj: “Ne postoji nikakva prijava Nataše Bekvalac. Naš savet je da što pre podnese prijavu protiv N.N. lica, a policija će, kao i u svim sličnim slučajevima, podrobno istražiti i postarati se da se čitav problem što pre reši.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar