Severina ne može da uvede dete u Crnu Goru?!

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 30 Dec 2013

Hrvatska pevačica Severina Vučković bivšem vereniku Milanu Popoviću nije dozvolila da Božić provede sa njihovim sinom, a sada će i ona za doček biti sama jer dete ne može da uvede u Crnu Goru.

vesti  Severina ne može da uvede dete u Crnu Goru?!

“Bilo da su roditelji u braku ili su razvedeni, u zakonskoj su obavezi da daju saglasnost za putovanje njihovog maloletnog deteta. Zakon je striktan i jednak za sve, i za Severinu kao i za ostale majke. Bez saglasnosti Milana Popovića da njegov sin Aleksandar uđe u Crnu Goru, neće mu to biti omogućeno. Biće vraćen sa granice”, rekao je izvor iz crnogorske policije, koji je dodao, da pevačici sa sinom neće biti omogućeno ni kretanje u ovoj zemlji.

Kako srpski biznismen nije dao saglasnost da njegov sin otputuje sa majkom u Crnu Goru, a za njene planove da ga odvede saznao iz novina, Severina će morati da Aleksandra ostavi u Hrvatskoj. “Milana niko nije kontaktirao ovim povodom, tako da odobrenje nije dao. Ukoliko Severina odvede dete bez njegove dozvole, to znači da zakon ipak nije jednak za sve”, rekla je portparolka Milana Popovića, Tatjana Vojtehovski.

Inače, Severina je novogodišnji nastup u Crnoj Gori dogovorila još početkom ove godine, a za ovaj nastup u Bečićima pevačica će, prema nekim informacijama, dobiti čak 50.000 evra.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar