Zašto je Stanija ostavila Filipa?

Izvor: opera-17.com
Postavljeno 04 Dec 2013

Starleta Stanija Dobrojević i maneken Filip Panajotović su pre nekoliko dana raskinuli svoju višemesečnu ljubavnu vezu, a nakon što je bivši učesnik realityja “Farma” progovorio o svemu, to je rešila da učini i Stanija.

vesti  Zašto je Stanija ostavila Filipa?

Kako kaže, njihova romansa nije bila marketinški trik, te da su trpeli ogroman pritisak javnosti.

Teško je kada raskineš vezu sa dečkom a da se pritom čitava nacija meša, tada je pritisak veći i raskid teže pada. Nas dvoje smo mladi, voleli smo se i rastali kada smo videli da nam više ne ide zajedno. Naša veza nije bila marketinški trik i zato skidam kapu pojedinim ženama iz javnog života koje su imale pritisak javnosti kada su se razvodile i odlično su se nosile sa tim. U tim situacijama često žena bude osuđena i kriva – rekla je Stanija za “Naše novine”.

Stanija kaže da je naučila da komentare na portalima ne čita jer publika ružno pričao i o mnogo većim zvezdama od nje.

- Do “Farme” sam živela mnogo kvalitetnijim životom, a medijski sam bila loše plasirana. Nakon toga, slika o meni je daleko bolja, ali moj privatni život gubi na kvalitetu. Taj luksuz da o meni pričaju svašta nikom neću dozvoliti, jer mi je važno da sam zadovoljna svojim životom. Od mišljenja drugih sebi ne plaćam račune, niti mi novac ulazi u džep. Odavno sam naučila da takve komentare ne čitam, jer mnogi ružno komentarišu i mnogo veće zvezde – navela je starleta.

Iako se zbog Filipa vratila iz Amerike, ubrzo je shvatila da im veza ne ide u željenom pravcu, pa je prelomila i ostavila ga.

- Imam svoje pravilo da na početku veze testiram partnera. Tada ne pokazujem emocije i jako sam hladna. Međutim, kada sam otišla u Ameriku, on se veoma trudio da m pokaže koliko mu je stalo. Zbog njega sam se vratila u Beograd, ali u poslednje vreme stvari nisu išle onako kako smo želeli i morala sam da prelomim i ostavim ga. Moje emocije su bile iskrene i one ne mogu da nestanu preko noći, ali razlike među nama su presudile da okončamo ljubav. Nema potrebe ostajati u vezi ako se stalno svađate – rekla je Stanija, koja ipak za sebe kaže da je srećna.

- Izuzetno sam srećna, ispunjena i voljena. Sa Filipom sam imala najkraću vezu, a moje ljubavi sa mladićima su trajale i po pet godina. Njima je došao kraj, jer kada se postavi pitanje veridbe  i kada dobijem prsten, ja bežim – rekla je Stanija, koja je spremna da pravog čeka do 35. godine.

- Ja sam osoba koja bi na pravog muškarca čekala i do 35. godine. Važno mi je poštovanje i poverenje i to da sa budućim suprugom ostanem do kraja života. Iako sam skandalozna, kada je moja porodica u pitanju, tu sam tradicionalno orjentisana. Nisam dobila prsten od Filipa, a ko će da bude pravi, pokazaće vreme – rekla je Dobrojevićeva.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar