Zvezda Granda: Nije tačno da sam terao dečaka na seks

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 04 Dec 2013

Pojedinih medija objavili su vest da je pobednik prošle sezone takmičenja “Zvezde Granda” Amar Gile Jašarspahić seksualno zlostavljao 17-godišnjeg dečaka u jednom bečkom klubu nakon nastupa. Amar to demantuje i najavljuje da će tužiti vlasnika kluba Sanija Tulića, koji je ovu laž plasirao u medije.

poznati  Zvezda Granda: Nije tačno da sam terao dečaka na seks

 

Naime, Sani Tulić, vlasnik kluba u Beču, optužio je Amara da je napastvovao dečaka od 17 godina u toaletu njegovog lokala! Ovu priču potvrđuje i maloletni M. K., koji je, prema vlastitim tvrdnjama, bio navodna pevačeva žrtva 22. novembra, kada je Gile nastupao.

S druge strane, oglasio se i ogorčeni Amar, kako bi ove tvrdnje oštro demantovao, i njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Šokiran sam lažima objavljenim u pojedinim medijima, a koja se tiču mog imena i prezimena. Jasno je kao dan da je neko objavljivanjem ovakvih bljuvotina želeo da ukalja moju čast i karijeru, koju, ako je suditi po njenom početku, očekuje lepa budućnost. U pomenutom tekstu jedino je tačno da sam nastupao u Beču i da se gazda restorana zove Sani Tulić. Sve ostalo je laž! Apsolutna neistina, zla namera pomenute persone i želja da se uništi moja karijera i povredim kao pevač i osoba uopšte. Kao prvo, kada je reč o mom privatnom životu, nikada nisam imao sklonosti kao istom polu. Kao drugo, tokom nastupa, pauze i posle koncerta, ni jednog trenutka nisam bio sam. Pored mene, sve vreme su bili moji muzičari, ali i mendžer, koji me prati na svim nastupima. Kao treće, tvrdim da je identitet maloletnog mladića potpuno izmišljen, kao i cela njegova navodna izjava. Kao četvrto, čitav nastup trajao je tri sata, kao i u svim klubovima do sada, kojih je bilo nebrojeno. U prilog ovome govori i podatak, da je “gospodin” Tulić moju ekipu i mene ispratio veoma ljubazno i bio prezdovoljan činjenicom da smo mu napunili lokal. Tako da, iz svega napisanog, jasna je kao dan njegova namera da preko moje karijere izreklamira svoj novootvoreni restoran-klub, koji, po svemu sudeći ne može da razradi drugačije!

Zbog svega izrečenog, a budući da je reč o zlonamernoj laži, pravdu ću potražiti na sudu. Isto ću učiniti i sa svima koji nastave da pišu i time podržavaju ovu veoma, veoma prljavu kampanju. Jer, da sam učinio ista loše, valjda bi se prvo obratili policji, a ne novinama. Toliko, napisao je pevač u saopštenju.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar