Zašto se Filip Simor Hofman vratio heroinu?

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 03 Feb 2014

Prijatelji legendarnog Hofmana kažu da je poslednjih nekoliko meseci glumac trošio desetine hiljada dolara na heroin, kome se vratio nakon nekoliko godina apstinencije.

stars  Zašto se Filip Simor Hofman vratio heroinu?

 

Strani mediji prenose da je pored beživotnog tela Filipa Simora Hofmana pronađeno šest paketića, ali da se u samo dve nalazila droga.

Pretpostavka je da je heroin koji je uneo u sebe, bio pomešan sa fentanilom, koji se koristi kao lek protiv bolova u poslednjim stadijumima kancera. Ova mešavina se “na ulici” zove “Ace of Hearts”, “Bud Ice” ili Income Tax” i upravo ovaj miks je ubio na stotine ljudi u Americi.

Policija proverava sve Hofmanove pozive, kako bi ušla u trag dileru koji mu je prodao narkotike.

Posle apstinencije od 23 godine u intervjuima prošle godine je priznao da je poklekao i da ima problema sa heroinom zbog čega se i prijavio na rehabilitaciju. Ipak, izgleda da se nije dovoljno dugo zadržao na lečenju.

Mnogi postavljaju pitanje zašto se Hofman ponovo okrenuo poroku, kada je uspeo da ostane “čist” toliko godina?

Navodno je glumac ponovo počeo da uzima heroin, odmah nakon rastanka od dugogodišnje devojke Mimi O’Donel sa kojom je u vezi bio 15 godina i sa kojom je imao decu.

“Mimi je divna osoba i talentovana scenografkinja. Nakon razlaza, nisu mnogo pričali o tome. Držali su to za sebe. Fil je bio predivan otac”, kažu glumčevi prijatelji.

Reklame
  • TOP 5 Najpopularnijih tekstova ove nedelje  • Ostavite komentar