O nama

Portal Crvenitepih.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice. Želja nam je da na jednom mestu prikažemo najnovije vesti, tračeve, fotografije, itd. iz sveta poznatih.

Korišćenjem bilo kog dela portala Crvenitepih.com i svih njegovih delova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Ni jedan deo portala Crvenitepih.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Sadržaj portala Crvenitepih.com koristite isključivo na vlastitu odgovornost te portal ne snosi odgovornost za eventualne štete nastalog korištenjem sadržaja portala.

Portal Crvenitepih.com zadržava pravo menjanja i uklanjanja sadržaja sa portala bez prethodne najave.

Portal Crvenitepih.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala Crvenitepih.com i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (www.crvenitepih.com, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je portal Crvenitepih.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Portal Crvenitepih.com sadrži i linkove prema drugim web stranicama i ne smatra se odgovornim za sadržaj na tim stranicama.

Portal Crvenitepih.com nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na portalu te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na portalu Crvenitepih.com.

Portal Crvenitepih.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.

Portal Crvenitepih.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Portal Crvenitepih.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke portal Crvenitepih.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

Crvenitepih.com koristi usluge trećih lica radi prikazivanja reklama. Ove firme mogu da koriste informacije o Vašim posetama (koje ne uključuju Vaše ime, adresu, e-mail ili telefonski broj) ovom i drugim sajtovima, kako bi prikazale reklame o proizvodima i uslugama koje bi Vas zanimale. Ukoliko želite da pročitate više informacija o ovoj praksi i izaberete da li želite da se ovakve informacije koriste, posetite Politiku privatnosti za Google oglase i Google mrežu sa medijskim sadržajem.

Portal Crvenitepih.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala Crvenitepih.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Portal Crvenitepih.com zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja bez prethodne najave.

8 komentara

 1. Petar said on 14/08/2009 at 17:56

  Zelim da pohvalim Vas trud i rad, iako svi negiramo i govorimo kako ne volimo da kupujemo i citamo Svet,Skandal i slicne revije, ipak popustimo znatizelji i gvirnemo na netu na takve sadrzaje.
  Vase strane su vrlo interesantne mada hvali malo reklama Slimtreksa :-) i sl.
  Zelim samo da Vas pozdravim i pozelim srecu u daljem stvaranju.
  Petar Nedeljkovic

 2. Slavko said on 23/08/2009 at 16:32

  Zahvaljujemo se na podršci koja svakako puno znači u svakom poslu pa i u ovom. Portal Crveni tepih je još uvek u razvoju pa svakodnevnim radom težimo da budemo još bolji. Na red će doći i reklame. Pozdrav.

 3. Miodrag Kotlajic said on 28/06/2010 at 01:37

  Pozdrav. Cudi me da niko to ne pominje, jer bi me jos vise cudilo da niko nije provalio: Maca i Marija su Farmu shvatili kao priliku za “laku zaradu”, ali (za Macu tipicno) sa “malom greskom” u vidu Milosa Bojanica. Elem ukratko: prosla Farma i fond nagrada 180.000 evra. Prost racun: logicni prihod Zadruge od “finalnih poziva” max 200.000. Za pobedu potrebno oko 20%, znaci max 40.000 sto znaci isto toliko ciste “lake zarade”. U slucaju “kiksa . drugo mesto, opet 10.000 u plusu. Planirano – ucinjeno, maca na farmi, Marija podrzava i delom finansira, ostalo “na dodjem”. I tako jedva do fonala (dodatna investicija) i onda dva malera: Milosevi glasaju ko ludi, pa Macini fizicki ne uspevaju to da prate i glavni “zez”: druga nagrada 20.000 “kraca” od ocekivane. Epilog: Maca nadrnden a placeni “gledaoci” optuzuju Zadrugu za neregularnost… Pored Ducica Maca je tako naucio i Bojanica: “nema ‘leba bez motike!”, a ja da se kiseline dele na: organske, neorganske i bazne! Pozdrav

 4. Miodrag Kotlajic said on 28/06/2010 at 01:53

  By The Way: odlicni ste, cak mnogo bolji od stampanih medija slicne tematike. Za nas “u rasejanju” takva “laka nota” iz “sta ima” je fenomenalna da ne zaboravimo odakle smo (a mozda i zasto!) otisli. Samo nastavite, jer bez upornosti ni Sizif nebi dosao na listu Macinih “dubokoumnih” praznih citata. Vozda raja i da citiram sampiona: “Samo tako, samo tako…” :-)

 5. Peca said on 01/07/2010 at 16:34

  Da li ste zainteresovani da vas sajt uvrstimo medju izvore na http://www.vesti.rs ?

 6. Jelena said on 07/08/2010 at 15:01

  Da li postoji mogucnost da dobre priloge koje dobijete od korisnika i objavite ih, ubuduće i honorišete, mislim, da li da se potrudimo sa surfovanjem po netu ili ne?

 7. Stojanov Marko said on 05/09/2010 at 02:17

  Zašto nemate nikakvo kontakt dugme??? Hteo bih da vas pitam neke stvari, ali mi je glupo da to radim javno. :)

  Molim Vas ostavite neki mail kako bih mogao da pošaljem pitanjce.

 8. zorica drinic said on 20/02/2011 at 23:46

  da li gospodin tika i njegova supruga su obavesteni da u vili postoje kamere,molim vas tog moralistu obavestite posto ga sigurno gledaju dve odrasle cerke, da kamere snimaju sve ,pa odvratan sex koji je vodio sa jelenom,kome li on to moralise

Ostavite komentar